Click for english version


Umblarea Supranaturala

in Victorie :


 
"Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi. (2 Corinteni 5:17 VDCC)"

Esti o creatie noua superioara vechii creatii, ce era "normal" sau slabiciuni in vechea creatie fara Cristos ( boli, depresie, neajunsuri, etc ) sunt de domeniul trecutului! Toate lucrurile in care tu trebuie sa umbli ca si noua creatie in Hristos sunt disponibile tie: vindecarea, propasirea, bucuria, pacea, etc
 

Anunturi-Noutati

Ultimele Comentarii

 • dia.didi00 on Biserica

  pace as vrea sa va rugati pentru mine de doua zile eu nu mai dorm
  Posted iul. 21, 2013
 • Mester iosif on Feedback

  As vrea sa fii o stea de biruinta Sa-nvingi in viata tot ce-i greu Sa...
  Posted mai 17, 2013
 • fratila david on Personale

  ; vreau sa spun ca mi-a placut ...
  Posted dec. 31, 2012

Samuel Caba


Numele meu este Samuel Caba si sunt pastorul Bisericilor Râul Trezirii. Mă bucur că ai ales să vizitezi pagina mea de internet și sper că vei fi încurajat!

Personal cred că Dumnezeu vrea ca oamenii să fie vindecați, eliberați și restaurați prin Isus, cunoscându-l ca Domn peste viața lor.

De aceea, împreună cu echipa mea dorim să te slujim ca să obți aceste lucruri și să celebrezi în fiecare zi victoria lui Isus în viața ta.

Mulțumesc Domnului pentru semnele și minunile care însoțesc slujirea noastră și cred că am fost chemați să distrugem lucrarea diavolului din lumea aceasta.

Faptele Apostolilor capitolul 10 versetul 38 spune clar: “cum Dumnezeu a uns cu Duhul Sfânt şi cu putere pe Isus din Nazaret, care umbla din loc în loc, făcea bine, şi vindeca pe toţi cei ce erau apăsaţi de diavolul; căci Dumnezeu era cu El.”

Eu cred că sunt trimis să fac aceeași lucrare, la fel și tu. Vedem aceasta în: Ioan 20:21

“Isus le-a zis din nou: Pace vouă! Cum m-a trimis pe Mine Tatăl, aşa vă trimit şi Eu pe voi.”

1 Ioan 4:17: Cum este El, aşa suntem şi noi în lumea aceasta…

Te aștept cu mare drag să te alături viziunii noastre devenind partenerul nostrum în lucrare!

 

Biserica Râul Trezirii

live stream logo

 

Mișcarea Râul Trezirii în România și peste hotare:

Biserica Râul Trezirii este mai mult decât o simplă biserică, este o mișcare de trezire spirituală. Dacă vrei ca să ajungă Biserica Râul Trezirii in localitatea ta și să plantăm o biserică sau un centru creștin, te rugăm să ne contactezi și noi vom lua legătura cu tine.

Noi, ne vom implica să căștigăm suflete pentru împărăție și să îi antrenăm să fie și ei câștigători de suflete. Totodată vom organiza conferințe și întâlniri de rugăciune pentru mântuire, vindecare, eliberare și consolidare.

Credem că este timpul să trecem de la vorbe la fapte și deaceea te așteptăm să te alături familiei Râul Trezirii din România și lumea întreagă.

One Response to “Samuel Caba”

Lasa un Comentariu:


 • Pastor: Samuel Adrian Caba

 • Tel.: +40 766-593-469

 • E-mailsamycaba@gmail.com

 • Web: www.caba.ro

 • C.P. 7-111 Arad
 • Calendar

  Facebook Contact

  Donatii

  Rugaciune