Click for english version


Umblarea Supranaturala

in Victorie :


 
"Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi. (2 Corinteni 5:17 VDCC)"

Esti o creatie noua superioara vechii creatii, ce era "normal" sau slabiciuni in vechea creatie fara Cristos ( boli, depresie, neajunsuri, etc ) sunt de domeniul trecutului! Toate lucrurile in care tu trebuie sa umbli ca si noua creatie in Hristos sunt disponibile tie: vindecarea, propasirea, bucuria, pacea, etc
 

Anunturi-Noutati

Ultimele Comentarii

 • dia.didi00 on Biserica

  pace as vrea sa va rugati pentru mine de doua zile eu nu mai dorm
  Posted iul. 21, 2013
 • Mester iosif on Feedback

  As vrea sa fii o stea de biruinta Sa-nvingi in viata tot ce-i greu Sa...
  Posted mai 17, 2013
 • fratila david on Personale

  ; vreau sa spun ca mi-a placut ...
  Posted dec. 31, 2012

Biserica Râul Trezirii România

 

Biserica Râul Trezirii este Biserica Credinței pentru tine și familia ta!…

 

Biserica Râul Trezirii este mai mult decât o biserică oarecare, este cu siguranţă o mişcare în România şi nu numai… Este o biserică a credinţei care crede şi doreşte ca fiecare persoană, indiferent de confesiune poate să-L cunoască cu adevărat pe Dumnezeu şi să aibe o relaţie personală cu El, experimentând o viaţă plină de binecuvântări şi sănătate divină.

Credem că lucrarea de mântuire a lui Isus Cristos este nu numai salvarea de sub povara păcatului ci şi vindecarea, eliberarea de sub întreaga domnie a întunericului.

Credem că este voia Lui Dumnezeu ca oamenii să fie mântuiţi, vindecaţi, eliberaţi şi restauraţi şi nu credem că este voia lui Dummezeu ca oamenii să fie bolnavi sau nişte supravieţuitori pe acest pământ.

Conform 2 Corinteni 5:17 noi suntem făpturi noi, de natură divină; Cristos locuieşte în noi şi suntem mai mult decât biruitori prin Isus Cristos.

Oferim slujire membrilor și nu numai și prin lucrările noastre respectiv: lucrarea de tineret ProActiv, Clubul Copiilor, Întâlnirile Bărbaţilor, a Femeilor şi Întâlnirea Cuplurilor, antrenarea membrilor pt a deveni lideri si conferinte.

Confirmarea din partea lui Dumnezeu nu întârzie să apară prin faptul că vedem oameni mântuiţi, eliberaţi, vindecaţi şi uşi deschise.

 

Vă invităm cu mare drag să vă alăturaţi viziunii bisericii Râul Trezirii Arad.


 • Pastor: Samuel Adrian Caba

 • Tel.: +40 766-593-469

 • E-mailsamycaba@gmail.com

 • Web: www.caba.ro

 • C.P. 7-111 Arad
 • Calendar

  Facebook Contact

  Donatii

  Rugaciune