Samuel Caba

Cele mai noi articole
E timpul nostru! Printre oameni..
Printre arădeni
Cine face parte din echipa de consilieri ai Partidului Republican din Arad
Înapoi

7 PUNCTE PENTRU ARAD!

Programul pentru dezvoltarea Aradului propus de Samuel CABA și Partidul REPUBLICAN! 7 direcții pe care viitoarea administrație din Arad trebuie să le urmeze și în care trebuie investit.

  1. CETATEA. ȘTRANDUL. ZONA TREI INSULE

Obiectivele turistice și de agrement ale Aradului trebuie DEZVOLTATE și puse în valoare! Aradul poate fi un oraș atractiv, poate fi orașul nostru și al copiilor noștri! Amenajarea Cetății, construirea unui AQUAPARK pe Ștrandul Neptun și dezvoltarea Zona Trei Insule sunt prioritățile pentru un oraș modern, un oraș dezvoltat, un oraș atractiv!

  1. ORAŞUL PALATELOR. ORAŞUL NOSTRU!

Un oraş care a scris istorie, Aradul trebuie să redevină oraşul palatelor. Renovarea faţadelor se poate face! CRED într-un parteneriat public-privat, CRED în renovarea faţadelor din zona centrală, în desfiinţarea centurii din cartierul Gai, într-un oraş cu străzi CURATE şi ASFALTATE, nu doar în zonele centrale ci şi în FIECARE CARTIER!

  1. ARADUL VERDE

CRED în importanța SPAȚIILOR VERZI din cartiere, a locurilor de joacă pentru copii sigure și practice. CRED în soluția mini-parcurilor în fiecare cartier și a locurilor de agrement. CRED că avem nevoie de soluţii şi pentru animalele de companie şi ele au nevoie de locuri special amenajate!

  1. ARADUL ARTEI ȘI PERFORMANȚEI

Oraşul nostru este „viu” prin cultură și sport, prin spectacole, festivaluri și susținerea performanței. CRED în evenimentele culturale și sportive, spectacole pentru copii, teatre stradale, festivaluri de muzică și artă, susținerea copiiilor olimpici și promovarea tinerelor talente.

  1. TRANSPORTUL EFICIENT

CRED în Aradul cu un transport public modern, stații moderne, abonamente gratuite de transport public pentru cei ce lucrează pe Bulevardul Revoluției. Un Arad cu traficul decongestionat, cu parcări amenajate, cu pasaje peste liniile de cale ferată. CRED în sprijinirea folosirii mijloacelor de transport ecologice (trotinete, biciclete) prin crearea unor piste speciale funcționale, destinate exclusiv pentru acest mod de deplasare!

  1. SPITALE MODERNE!

Aradul are nevoie de un SPITAL ONCOLOGIC modern, dar și de un spital REGIONAL! CRED într-un sistem de sănătate performant, la standarde europene cu spitale specializate și dotate. SĂNĂTATEA arădenilor este prioritatea mea!

  1. VIITORUL EDUCAȚIEI!

Copiii noștri TREBUIE să învețe în școli MODERNE, să aibă acces la un învățământ de calitate! Aradul are nevoie de CREȘE și de investiții concrete în sistemul de educație. CRED că viitorul Aradului stă în puterea copiilor noștri! Pentru ei TREBUIE să MODERNIZĂM ȘCOLILE!


Sursa: Arad24.net